Казкові кімнати

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Все про торгівельний інтернет-бізнес » Привіт, дорогий відвідувач! (Наше вітання.)
Привіт, дорогий відвідувач!
VladImirДата: Неділя, 26.02.2012, 19:55 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, дорогий відвідувач! Мене звати Сергій. Я автор цього фуруму.

Даний форум присвячений усьому, що пов'язане з Інтернет- маркетингом, електронною торгівлею й инфобізнесом, створенням реальних магазинів і Інтернет- магазинів, рекламою в Інтернеті, консультаціями по побудові особистого бізнесу, як з "нуля", так і по франчайзингу, а так само з технологіями успіху й стилем життя, що має на увазі не тільки одержання прибутку й постійну роботу, але й високий ступінь особистої незалежності від свого бізнесу.

Я обожнюю гарні продажі й намагаюся допомагати тим, у кого є гарний товар або ідея, але немає можливості їх продати. У цьому розділі я небагато розповім про себе...

Якщо чесно, мені важко займатися самопіаром. Адже найкраще нас характеризують не порожні розмови, а наша щоденна робота й, як наслідок, кінцевий продукт і результати в житті, які можуть належним чином оцінити оточуючі люди.

Відкрити свій блог я хотів уже давно. Однак в силу своєї зайнятості основним бізнесом, "вічними" проблемами на роботі, постійними змінами в податковому кодексі - в наслідок чого вивчав або переробляв звіти в податкову або інші контролюючі органи , некомпетентності по установці скриптів, усе відкладав і відкладав цю справу...

Що ж, тепер, завдяки моєму другові Андрію Жарикову (після проходження коучинга), у мене з'явився відмінний інструмент, завдяки якому я можу ділитися з Вами своїми знаннями й знайомити Вас із новинами набагато частіше, ніж у розсиланні

Із цієї нагоди, серію навчальних уроків листопадового випуску, я буду опубліковувати тут поступово протягом наступного тижня. Додавайте блог у свій RSS - агрегат. Обіцяю, буде цікаво й пізнавательно!

У цьому відео я навчу кожного, хто захоче стати Інтернет- підприємцем, створювати прекрасні інформаційні товари для продажу всього за 1 день, використовуючи комбінацію двох простих програм, які ви можете одержати безкоштовно.

Цей метод настільки простий, що вам не потрібні ні знання Potoshop або Corel, ні навички створення електронних книг, ні навички по дизайну, ні навички запису звуку і його монтажу.

Досить скористатися цими двома програмами, нажати на кілька кнопок і через 40 - 120 хвилин, ваш особистий товар, уже готовий до продажу в Інтернет.

Упорається будь-хто! Головне бажання й це робити, щоб досягти поставленої мети. І як сказав, хтось із древніх філософів : "Щоб мати в житті те, чого Ви ніколи не мали, робіть те, чого раніше ніколи не робили". Цьому ми з Вами й будемо разом вчитися.

Кликніть по посиланнях знизу, щоб подивитися відео зовсім безкоштовно зараз...My WebPage

P.S. Якщо у Вас є свої думки із цього приводу, будь ласка залишіть свій коментар до цього поста!
 
Форум » Test category » Все про торгівельний інтернет-бізнес » Привіт, дорогий відвідувач! (Наше вітання.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Книги для развития ребёнка.Персональная детская сказка.Детские книги © 2024
Каталог детских ресурсов 
 KINDER.RU Я в Google+