Казкові кімнати

Зареєструйся на акцію
та отримай
доступ





Головна » 2013 » Жовтень » 2 » СЬОГОДНІ В ЧЕРНІВЦЯХ СТАРТУЄ ТРИДЕННИЙ МАЙСТЕР-КЛАС З ГРАФІТІ
16:29
СЬОГОДНІ В ЧЕРНІВЦЯХ СТАРТУЄ ТРИДЕННИЙ МАЙСТЕР-КЛАС З ГРАФІТІ

Графіті (походить від італ. Grafficare — дряпати, дослівно «надряпані») — спершу так називали одну з технік настінного малярства. 

  

Пізніше цим словом скористалися археологи, використовуючи його як загальний термін на означення всіх видів випадкових написів і малюнків на стінах будинків. Нині це поняття розширило свої межі, під графіті розуміють будь-які неофіційні публічні тексти, разом зі сучасними. Та більше, саме сучасні привертають увагу вчених і журналістів, тому в свідомості людини нашого часу зі словом графіті асоціюється передусім добре відомий їй розпис будинків, прогонів на поверхах, ліфтів тощо.

  

Вже більше 20 років вуличне мистецтво графіті користується популярністю серед молоді. Дедалі більш поширеним стає воно в Україні. Поряд із графіті на стінах будинків, ліхтарях, огорожах останнім часом зустрічається також вуличний живопис липкими стрічками - TAPE ART. Для створення креативних TAPE-малюнків потрібні лише різнокольорові стрічки та ножиці.

  

2-4 жовтня 2013 р. Українсько-німецьке культурне товариство при центрі Gedankendach спільно з стріт-артистом Славою Остапченком (OstapCHenko) з мистецької групи Urban Spree (Берлін, Німеччина) організовує безкоштовний триденний майстер-клаc „Tape-&-Street–Art". Учасники майстер-класу візьмуть участь у створенні колективного графіті, а також познайомляться з TAPE-техніками. 

Матеріали використано газ."Час"

Переглядів: 1800 | Додав: Boss | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Книги для развития ребёнка.Персональная детская сказка.Детские книги © 2024
Каталог детских ресурсов 
 KINDER.RU Я в Google+